Nieuws

Uitnodiging viering hoogste punt

Geplaatst op woensdag 14 juni 2017

De bouw van het nieuwe multifunctionele gemeentehuis is goed op dreef. Velen van u hebben tijdens de open dag op de bouwplaats op 20 mei alvast een kijkje genomen. Het gebouw krijgt steeds meer vorm. In het huis van Waalre komen inwoners, verenigingen en de gemeente samen om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. Vanaf januari 2018 is iedereen er welkom.

Het moment van het bereiken van het hoogste punt komt naderbij. Op 27 juni is het zover. We gaan dit heuglijke moment vieren met het gemeentebestuur, aannemer Vlassak, vertegenwoordigers van verenigingen, ambtenaren en instellingen. Ook u als inwoner van ons mooie dorp kunt hierbij aanwezig zijn! Wij heten u van harte welkom om 17.15 uur.

U kunt zich aanmelden via communicatie@waalre.nl. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Wij verheugen ons er op om samen met u te toasten op een mooie toekomst voor het nieuwe huis van Waalre.

Meer nieuws