Nieuws

Animaties van het interieur van het nieuwe huis voor Waalre

Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Op zaterdag 20 mei was het open dag op de bouwplaats van het nieuwe multifunctionele gemeentehuis. Daar waren ook animaties te zien het interieur van de verschillende ruimtes in het gebouw: de raadzaal/trouwzaal, de begane grond met het Grand Café, de Theaterzaal en vergaderruimtes en de werkplekken van het gemeentelijk personeel op de 1e verdieping. Ben je nieuwsgierig naar deze filmpjes? Kijk op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ic_UDnXAQzk

Tijdens de open dag op de bouwplaats waren de bouwtekeningen te zien, de ontwerpen van de architecten zijn en de animaties van verschillende ruimtes binnen het gebouw. Fotogroep Waalre en Bellus Imago uit Veldhoven hebben in de afgelopen maanden de voortgang van de bouw vastgelegd in honderden foto’s. Deze foto’s werden in de kelderruimtes van het nieuwe gebouw geprojecteerd in een doorlopende voorstelling.

Meer nieuws