Nieuws

Meedoen in de bouw van het nieuwe multifunctionele gemeentehuis?

Geplaatst op woensdag 18 mei 2016

De voorbereidingen van de bouw van het nieuwe multifunctionele gemeentehuis zijn in volle gang. Het college heeft recent het Definitief Ontwerp vastgesteld. Op dit moment vindt aanbesteding van de bouw van het multifunctioneel gemeentehuis en de buitenruimte plaats. Deze Europese aanbesteding van een hoofdaannemer wordt  medio augustus afgerond. Op 10 juni zijn er vijf aannemers bekend die een offerte gaan uitbrengen. Daarbij kunnen zij gebruik maken van lokale onderaannemers voor bijvoorbeeld installatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, grondwerkzaamheden of leveren van materialen.

Wij roepen lokale ondernemers op om zich te melden als zij als onderaannemer een bijdrage willen leveren aan de realisatie van het nieuwe multifunctionele gemeentehuis. De gemeente zal een lijst van geïnteresseerde ondernemers aan de inschrijvende aannemers beschikbaar stellen. De gemeente heeft geen invloed op de keuze van de onderaannemers en kan ook geen verplichting opleggen.
Denkt u dat uw bedrijf een bijdrage kan leveren aan de bouw van het multifunctionele gemeentehuis? Mail dan uw bedrijfsinformatie, met een korte toelichting van uw producten en/of dienstverlening uiterlijk 8 juni 2016 naar gemeentehuis@waalre.nl.  
 

Meer nieuws