Nieuws

Denk mee over het interieur van het nieuwe huis voor Waalre

Geplaatst op woensdag 23 maart 2016

Het voorlopig ontwerp voor het nieuwe multifunctionele gemeentehuis is gemaakt. Het oude raadhuis wordt in volle glorie hersteld. De grote ruimte binnen de muren wordt gebruikt als raadzaal en trouwzaal en voor presentaties, kleine voorstellingen en bijeenkomsten. Het ontwerp is duurzaam vormgegeven zodat een 100% zelfvoorzienend gebouw ontstaat dat zelf haar energie opwekt. Het nieuwe multifunctionele gemeentehuis zal daarmee het eerste openbare ‘nul-op-de-meter’ gebouw in Nederland worden.

Denk en praat mee!

Inwoners die graag willen meedenken zijn welkom bij de sessie die gehouden wordt op woensdag 6 april om 19.30 uur in ‘t Hazzo. Tijdens deze workshop wordt het concept-interieur van het gebouw op een interactieve manier besproken. Wilt u meedoen met deze workshop, meld u dan aan via gemeentehuis@waalre.nl. Verenigingen, inwoners, ambtenaren, het college van B&W en de raadswerkgroep van de gemeente worden ook betrokken bij de invulling van het interieurontwerp. Verenigingen ontvangen een uitnodiging voor een workshop op donderdag 14 april. Heeft u vragen of wilt u meer informatie: kijk op de website www.nieuwhuisvoorwaalre.nl of neem contact op via gemeentehuis@waalre.nl.

Meer nieuws